Menu

Kontingent og medlemskab.

Intet er som bekendt gratis i en forening.

Til den daglige drift modtages kommunale tilskud, ligesom klubben er aktiv i et utal af arrangementer for at få økonomien til at hænge sammen, men uden den enkeltes kontingentindbetaling går det ikke.
Kontingentsatser pr. 1. april 2016 udgør:
Helårskontingent, der dækker både udendørs og indendørs, opkræves 2 gange årligt, opkrævning for 1. halvår (1. januar - 30. juni) udsendes i sidste halvdel af april, og opkrævning for 2. halvår (1. juli - 31. december) udsendes i sidste halvdel af august.

Senior kr. 700.- pr. halvår. 
Ungdomsspillere fra U-10 og ældre kr. 475,- pr. halvår.
Ungdomsspillere fra U-9 og yngre kr. 350.- pr. halvår.

Er der spillere der kun deltager i indendørstræningen er prisen kr. 250.-  for hele indendørs sæsonen. Er du ny spiller i klubben har du som U-9 spiller og yngre 1 måneds prøvetid, U-10 spillere og ældre har 14 dages prøvetid, herefter skal du udfylde en indmeldelses blanket og du vil herefter modtage et girokort fra klubben og når det er betalt er du medlem af klubben og du må deltage i turneringer m.m.

Indmeldelses blanket kan printes her. 
Det er også vigtigt at hvis du før har spillet i en anden klub, at du medbringer en spillertilladelse fra din "gamle klub".
Kontingent betalingen opkræves via FI-indbetalingskort:
Der er mulighed for at tilmelde kontingentbetalingen til betalingsservice - PBS, hvilket er gratis. Tilmeld dig dit pengeinstitut og slip for besværet med selv at skulle huske át indbetale til tiden!!

DERFOR kære medlemmer I opfordres alle til at tilmelde jer betalingsservice.............

Det er en fordel for både dig og din klub, du sparer indbetalingsgebyret, og vi sparer portoen blandt andet............
Som brugerbetaling svarer kontingentbeløbet for en U-11 spiller til at man i perioden hvor der spilles og trænes udendørs skal betales ca. 19 kr. pr. uge for aktiviteten - hvilket er inkl. brug af klubhus, bolde, tøj, administrative omkostninger i klubben, turneringsudgifter, træneromkostninger, badning m.m. For en senior svarer det til et ugentlig beløb på ca. 30 kr.
HUSK: Adresseændring m.v. meddeles Helle Thorbro , Opalvænget 17, 4780 Stege, tlf. mobil: 28 89 92 09 eller mail. hellethorsbro@gmail.com


Hvis du flytter og skal spille i en anden klub, skal du huske at få en spillertilladelse med dig, men HUSK at en spillertilladelse ikke kan udstedes hvis der er kontingent restance, og dermed er det ulovligt at spille i en anden klub.
Begrebet U-13 betyder at medlemmet er under 13 år og U-9 betyder at medlemmet er under 9 år osv.