Kontingent og medlemskab.

Intet er som bekendt gratis i en forening.

Til den daglige drift modtages kommunale tilskud, ligesom klubben er aktiv i et utal af arrangementer for at få økonomien til at hænge sammen, men uden den enkeltes kontingentindbetaling går det ikke.

Kontingentsatser pr. 1. april 2018 udgør:

- Senior kr. 350,- pr. kvartal.

- Ungdom (junior): U-10 og ældre kr. 475,- pr. halvår.

- Ungdom (mini): U-9 og yngre kr. 350.- pr. halvår.

Begrebet U-13 betyder at medlemmet er under 13 år og U-9 betyder at medlemmet er under 9 år osv.

Ungdomskontingent indeholder kr. 50,- til Forældreforeningen

(http://www.mons-fk.dk/foraeldreforeningen-mfk/)

Er der spillere der kun deltager i indendørstræningen er prisen kr. 250.-  for hele indendørs sæsonen.

• Kontingentopkrævning sker 2 gange om året for Ungdom og 4 gange om året for Senior.
  • Som medlem er du forpligtet til at betale dit kontingent, indtil skriftlig udmeldelse er sendt til klubbens kasserer og du har modtaget en bekræftelse på udmeldelsen.
  • Afmelding/afvisning af kontingentopkrævningen er ikke alene gældende som en udmeldelse.
  • Medlemmer der ikke har betalt kontingent senest 5 dage efter betalingsfristen, er ikke berettiget til at deltage i hverken træning eller kamp, før kontingentforholdet er bragt i orden.  Det er medlemmet, der skal dokumentere betalingen ved fremvisning af kvittering.
  • Kontingentopkrævninger fremsendes altid pr. e-mail, indeholdende betalingslink til online betaling. Du skal derfor altid sørge for at meddele kassereren, hvis du skifter mailadresse.
  • Ved indmeldelse og/eller første betaling via online betalingslink, tilmelder du dig samtidig til et abonnement i klubben, som giver klubben mulighed for automatisk at trække kommende kontingentopkrævninger på dit kort. Dine kortoplysninger bliver ikke opbevaret af klubben eller DBU - de ligger udelukkende hos vores certificerede betalingspartner. Onlineindmeldelse forventes klar på hjemmesiden i foråret 2018.
  • Du vil altid modtage en notifikation om en kommende kontingent opkrævning, og kontingentbeløbet der trækkes størrelse, senest 7 dage før selve trækningen.

Er du ny spiller i klubben har du som U-9 spiller og yngre 1 måneds prøvetid, U-10 spillere og ældre har 14 dages prøvetid, herefter skal du udfylde en indmeldelses blanket og du vil herefter modtage et girokort fra klubben og når det er betalt er du medlem af klubben og du må deltage i turneringer m.m.

Indmeldelses blanket kan printes her.  Onlineindmeldelse forventes klar på hjemmesiden i foråret 2018.

Hvis du før har spillet i en anden klub, indhenter MFK din spillertilladelse fra den "gamle klub".

Som brugerbetaling svarer kontingentbeløbet for en U-11 spiller til at man i perioden hvor der spilles og trænes udendørs skal betales ca. 19 kr. pr. uge for aktiviteten - hvilket er inkl. brug af klubhus, bolde, tøj, administrative omkostninger i klubben, turneringsudgifter, træneromkostninger, badning m.m. For en senior svarer det til et ugentlig beløb på ca. 30 kr.

HUSK: Adresseændring m.v. meddeles Helle Thorsbro, mobil: 28 89 92 09 eller mail. mfkkontingent@gmail.com

Hvis du flytter og skal spille i en anden klub, skal du have din spillertilladelse med dig, men HUSK at en spillertilladelse ikke kan udstedes hvis der er kontingentrestance, og dermed er det ulovligt at spille i en anden klub.