Skemaer og blanketter

Spilleroplysning og indmeldelsesblanket.

Spilleroplysnings og indmeldelsesblanket skal udfyldes af alle ungdomsspillere, da forældre/værge skriftlig skal give lov til at deres barn/børn må køre med andre til udekampe, og da dit barn ikke er fyldt 18 år, er det at vi i klubben, hvor han/hun spiller fodbold, skal have tilladelse og underskrift fra jer som forældre/værge til at tage alene foto, af dit barn i klubtrøjen, Dette billede skal bruges på vores hjemmeside og evt. i mandagsavisen i det tilfælde at lige netop dit barn bliver dagens spiller.

Spilleroplysninger og indmeldelsesblanket  Spilleroplysninger og indmeldelsesblanket

Spillerliste.

Som det nok er alle trænere og holdledere bekendt, skal der 2 gange årligt (10. april og 10. august) skrives og afleveres en opdateret spillerliste med navn, adresse, tlf. nr. og fødselsdato, med de spillere som I har på Jeres hold, den SKAL afleveres til Helle Thorsbro, senest 10. april og 10. august, du skal også huske at meddele hvis der kommer nye spiller i den mellem liggende periode, og hvis det er spillere der har spillet i andre klubber, skal de også medbringe en spiller tilladelse fra den "gamle klub".

Spillerliste  Spillerliste

Kampsedler ude/hjemme.

Her er mulighed for at printe kampsedler, til ude og hjemmekampe.

Kampseddel Udekamp  Kampseddel Udekamp

Kampseddel Hjemmekamp  Kampseddel Hjemmekamp

Har du brug for andre skemaer så sig frem ring på 25 77 18 77 eller mail på b.houmann@stegenet.dk så vil jeg efter bedste evne og formåen prøve og finde en løsning.