Jubiii vi må komme til træning igen..! Nyt om Corona

28. februar 2021 kl. 09:30

Iflg. De nye retningslinjer for Covis-19, men dog med nogle begrænsninger i antal og foreløbig op til max 25 pers. Pr. trænings pas.

Der er skrevet til alle medlemmerne at der vil komme en besked ud fra den enkelte træner, med opstarts dato og tid sted på stadion.

Vedhæftede skema med banefordelingen i hullet samt her i mailen et forslag til opstartstider er der nogle ændringer bedes i venligst melde tilbage hurtigst muligt senest fredag d.5.3.21 da der skal en annonce i avisen. Meld gerne tilbage hvis der er skrevet forkert ved Tiderne årgangen samt trænernavne.

I første omgang er det kun træningen der er kommet i gang, turnering/stævner herom senere.

Omklædningens rummene må ikke benyttes, så derfor skal man komme omklædt til træning, samt forlade træningen lige efter træningen er ophørt.

Forældrene må ikke opholde sig på stadion under træningen.

Der vil stå rengøringsmidler/sprit i mellemgangen og lad det venligst blive der, er det ved at være opbrugt giv da venligst besked til Maybritt besked så hun kan købe nyt ind.

Ved spørgsmål kontakt Bitten, 4162 1378

Se træningstider her

Ved spørgsmål tjek linket fra DBU’s protokol:

Eller kontakt Bitten, 4162 1378

Vi glæder os til at jer på banerne igen.

Men venlig hilsen

Møns Fodboldklub