Laudrup bragte stjernestøv til Møn

image Peter Thøgersen, ceremonimester i klubben, havde skiftet bankhabitten til noget mere farvestrålende, da han introducerede gæsterne Mads Laudrup, Kasper Jørgensen, Brian Brizze og Tobias Larsen, der både skulle underholde og spille på seniorhold.
01. marts 2017 kl. 20:41

Der var fuld gang i boldene, både på banerne, hvor der blev spillet omkring 125 kampe, og i forhallen, hvor der blev tryllet, da Møns Fodboldklub holdt stort fastelavnsstævne i weekenden, skriver Sjællandske mandag.

Det er tredje gang, at klubben arrangerer stævnet, og det har vokseværk, fortæller Peter Thøgersen, der til daglig er erhvervschef i Lollands Bank, men i weekenden optrådte udklædt som fuldblods hippie i sønnens fodboldklub, hvor han selv er 'ceremonimester'. Og selv om et konkurrerende pengeinstitut med lokale rødder er et af logoerne på klubdragterne, så passede rollen ham fint.

Vi er en klub i frem gang, og vi er ikke i konkurrence mod e-sporten, men spiller sammen med den, fortalte han, inden han skulle ind på banen for at annoncere et af dagens muntre indslag: Intet mindre end Verdens niendebedste freestyler Brian Brizze.

Brian Brizze underholdt med boldakrobatik mod de unge, som turde stille op mod ham. Det var mange, men de færreste kunne klare ham i kunsten i en tvekamp at spille bolden ind mellem modstanderens ben.

Brian Brizze var ikke alene. Med sig havde han blandt andre Kasper Jørgensen, der selv har spillet sine første driblinger i klubben, men nu er købehavner og driver virksomheden Book en stjerne sammen med en af de kendte Laudrup'er, Mads Laudrup, født i Milano med Michael Laudrup som far.

De to skulle senere selv på fodboldbanen på seniorholdet, og Mads Laudrup spåede at de nok skulle blive blandt de otte bedste - der var otte deltagende hold...

For et år siden, ved klubbens fastelavnsstævne nummer to i rækken, vandt det seniorhold, der havde næsten samme prominente deltagelse, sin række. 56 hold stillede op i Møn FKs fastelavnsstævne, som henter flere af de deltagende hold langvejs fra. Både FCK og KB havde deltagere med i turneringen, der har lidt specielle regler. Mindst en på holdet skal være udklædt. Og mål scoret af piger tæller dobbelt.

Kampene blev også afviklet efter andre, helt specielle fastelavnsregler, og med den store deltagelse fra mange sjællandske klubber er grundlaget lagt for en gentagelse af stævnet