Menu

Lokale Corona tiltag

image
30. oktober 2020 kl. 16:57

Til trænere, spillere og ikke mindst forældre til vores ungdomsspillere.

 

Nedenstående er senest retningslinjer fra DBU Sjælland. Nogle forhold er de samme som hidtil – sprit af, vask hænder – men også en række andre forhold som er generelle, og hvor vi skal forholde os til regelsæt som Mønshallerne i øvrigt opsætter, og forventer kun at der sker ændringer på alle områder løbende.

Restriktionerne i samfundet betyder, at dansk fodbold nu delvis må lukke ned i foreløbigt i fire uger fra mandag d. 26.10.20. det gælder for alle voksne fodboldspillere, imens børn og unge indtil 21 år får lov til at spille videre som hidtil.

  • Fra torsdag d. d. 29. oktober 20 og 4 uger frem er der indført krav om mundbind, når man står op, på alle offentlige tilgængelige steder. Altså når man ankommer til hallen og indtil man går på banen med sit hold, og igen retur fra hallen ud til bilen.
  • Fra mandag d. 26. oktober 20. sænkes forsamlingsforbuddet fra max 50 pers. Til 10 pers. Frem til d. 22. november (4 uger) – for idrætten er det gældende for personer over 21.
  • Det betyder at bandernes overkant samt målrammer skal vaskes af eller af sprittes efter hvert hold.
  • Derfor er det vigtigt at der ikke kommer nye hold ind i hallen, før alle andre fra forrige hold har forladt hallen og der er af sprittet/rengjort (overkant på bander samt rammerne på målene)
  • Derudover skal alle naturligvis være opmærksomme på at overholde forsamlingsforbuddet, som aktuelt er på max 50 pers. At det vil være smart at tidsforskyde afgang fra og ankomst til træning mellem de forskellige træningsgrupper, så de ikke krydser hinanden.
  • Der er ikke dispensation fra forsamlingsforbuddet for tilskuere til træning, så forældre, søskende mm tæller med i den max 50 pers.
  • Husk at holdene ikke må låne hinandens bolde, kegler, overtrækstrøjer mm
  • Husk at man fortsat skal spritte bolde kegler af efter brug, og alle overtrækstrøjerne skal vaskes fra gang til gang.

 

Men når blot retningslinjerne overholdes, må vi gerne nyde at spille fodbold. Og er der noget vi har lært fra udendørssæsonen, så er der, at det meste stadigvæk kan lade sig gøre. Heldigvis.

 

Der er håndsprit og aftørringspapir i hallerne