Tæt opløb om Årets Idrætspriser - Møns FK nomineret !

Thøger
09. april 2017 kl. 18:37

Torsdag den 20. april fordeles 40.000 kr. til lokale idrætsudøvere og ildsjæle – og der er spænding til det sidste...

Feltet er tæt, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med Øernes Revision og Møns Bank holder fest i Mønshallerne torsdag den 20. april. Der skal fordeles fire hovedpriser samt en række priser for lokale præstationer i DM, NM, EM og VM.

- Det er imponerende at se den drivkraft, der findes i det lokale idrætsliv, siger Henrik Pape, formand for Vordingborg Idrætsråd og medlem af juryen. Der bliver virkelig ydet en kæmpe frivillig indsats rundt omkring.

Juryen består derudover af repræsentanter fra Vordingborg kommune og Sydsjællands Tidende samt Øernes Revision og Møns Bank, der sponserer priserne, så der er noget at dele ud.

Stærke nomineringer

Som noget nyt starter festen i år allerede kl. 18 med spisning og underholdning v/fru Iversen, som måske - måske ikke - er til hest. Og fra kl. 19 går det så løs med overrækkelserne:

Årets idrætstalent/idrætsudøver er en person eller et hold, der har ydet en ekstraordinær præstation eller indsats ud over det sædvanlige i det forgangne år. Modtageren profilerer sin aktivitet og har et potentiale, der kan videreudvikles. Vinderen kan se frem til 10.000 kr.

- Her har vi nomineret fire personer, som udfolder deres idræt på hver sin måde, fortæller Henrik Pape. Det er skytten Sarah Garn Hansen, svømmeren Philip Krogh Brønnicke, bueskytten Simon Olsen og fægteren Erik Pock.

Årets idrætsleder/ildsjæl er en leder, som gennem en årrække har ydet en særlig frivillig og uegennyttig indsats i en af Vordingborg Kommunes idrætsforeninger. Også her kan vinderen se frem til 10.000 kr.

- Vi har fundet frem til fire ledere, som alle har fokus på deres foreningers ve og vel, fortsætter Henrik Pape.

De nominerede er Tina Ørum Hansen, Karl Frederik Jensen, Per Damkjær Juhl og Annelise Karlshøj.

Årets Idrætsforening er en forening eller afdeling, som i det forløbne år har gennemgået en særlig udvikling og/eller løftet sig til gavn for området. Vinderen modtager 12.500 kr. - og "Runner up" (nr. 2) modtager 7.500 kr.

Nomineret her er Vordingborg Judo og Jiu Jitsuklub, Møns Fodboldklub, Sydsjællands Floorball, Nyråd IF og Ørslev IF.

I hver af de fire udlodninger indgår 25 stk. aktier i Møns Bank til en værdi af ca. 5.000 kr.

Åbent for alle

Alle er velkomne i Mønshallerne torsdag den 20. april.

- Vi håber, at mange foreninger vil se årets nyskabelse med spisning som en oplagt mulighed for at ”aflønne” deres frivillige kræfter for indsatsen i det forløbne år, siger Henrik Pape.