MØNS FK ER EN UD AF CIRKA 2500 KLUBBER DER FÅR STØTTE FRA OK

image Møns FK er en ud af cirka 2.500 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK.
12. juni 2024 kl. 09:39
Indlæg fra Ugebladet For Møn

48.428,09 kroner. Så mange penge får Møns FK gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK og SuperBrugsen Lendemark.

- Det er nogle rigtigt gode penge for en klub af vores størrelse. Sponsorstøtten betyder, at vi kan holde et rimeligt niveau og lave aktiviteter for alle vores ungdomshold. For tiden får vi mange børn ind i klubben, og det kræver både flere trænere og klubdragter, siger Leif Rasmussen, som er formand for Møns FK.

Man kan støtte Møns FK ved at tanke hos SuperBrugsen Lendemark. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen, skriver OK i en pressemeddelelse.

- OK's kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK's app. OK dobler nemlig støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen, skriver OK.

Luk