Ukrainske flygtninge inviteres til fodbold i Møns FK.

30. marts 2022 kl. 17:22

Møns FK er parat til at byde flygtninge fra Ukraine velkomne til klubaktiviteter og fodbold. Det er ikke første gang vi har åbnet dørene til vores klub, når der er nogen der har haft behov for et fristed, og har kunnet benyttet fodbolden til at give muligheden for at kunne blive integreret i det danske samfund. Møns FK er klart bevidste om, at det nok ikke er fodboldstøvler der først er blevet pakket til flugten gennem Europa, så derfor vil klubben være behjælpelig med at nødvendigt udstyr, hvor der måtte være behov. Det er næppe flygtningene der læser denne meddelelse, men appellen er til de mønboer der er involveret omkring det med at skaffe husly, arbejde og skolegang – Møns FK kan også hjælpe, og  her specielt med lidt fritidsaktivitet.