Bold & Bevægelse, motorik leg & læring for 2-5 år.

17. august 2021 kl. 20:01

Hop med på et eventyr du og dit barn sent vil glemme!

Meld dig til Bold og Bevægelse i Møns Fodboldklub.

”Det er aldrig for tidligt at starte til fodbold”

Derfor har vi startet ”Bold & Bevægelse” op, som er et spritnyt motorisk tilbud til alle børn
og deres forældre.

Vi mødes én gang om ugen, hvor børnene vil blive suget ind i sjove og spændende legeuniverser - kun fantasien sætter grænser. Tag med på den Afrikanske savanne hvor eksotiske dyr som larmende løver, enorme elefanter, finurlige flamingoer og gigantiske giraffer skal fotograferes. Kryds klinger med Kaptajn Klo og hans klodsede pirater på jagten efter århundredes skattekiste. Opdag forskellige planeter og rumvæsner i alle størrelser, når vi hopper ombord på rumraketten mod det ydre rum. Eller mød cowboys og indianere når I skal krydse den Nordamerikanske prærie på jagten efter guld og diamanter.

Til ”Bold & Bevægelse” vil børnene opleve lege og øvelser tilpasset deres motoriske alder, og derfor vil de både udvikle deres motorik og få en masse gode oplevelser.

Interesserede er mere end velkomne til at møde op og prøve at være med.

Holdet træner hver Lørdag fra d. 4 september kl. 10.00 - 11.00 vi mødes foran Møns Fodboldklub klubhus, ved Stege stadion.

Vi håber, at I vil være en del af eventyret og fællesskabet i Møns Fodboldklub.

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt venligst Bitten tlf. 4162 1378 efter. kl. 13.00.

Læs mere om Bold & Bevægelse på DBU Hjemmesiden klik her