Fodboldskole i Møns Fodboldklub - uge 26

06. juni 2022 kl. 11:34

Med 5 aktive dage på fodboldskole i Møns Fodboldklub kan dit barn få en sjovere start på sommerferien.

Dit barn får sjove oplevelser, nye venner samtidig med at det bliver dygtigere med bolden mens du måske selv er på arbejde.

Alle børn i alderen 7-16 år, der elsker at spille fodbold og ønsker at blive dygtigere kan være med.

Dygtige trænere står klar til at træne dit barn og sørger for, at børnene kommer til at arbejde koncentreret med nye fodboldfærdigheder, dyste i intense småspil og spille kampe - alt sammen i et miljø præget af respekt, gejst og glæde ved fodbolden.

Vordingborg Kommune støtter med 16.000 kr. til ekstra aktiviteter i forbindelse med afholdelse af Fodboldskolen. Derudover er der bevilget 10.000 kr. i støtte til udstyr m.m. for de ukrainske flygtninge der deltager i Fodboldskolen.

Tilmelding klik her

Fodboldskole på KultuNaut klik her