❤FORÆLDRE-BARN-LEG, MOTORIK OG SJOV❤

21. november 2021 kl. 11:09

FORÆLDRE-BARN-LEG, MOTORIK OG SJOV

Kom til Bold & Bevægelse i MØNS FODBOLD KLUB – et koncept hvor forældre og børn (2-4 år) gennem leg, fokus på motorik og masser af grin og hygge få en hyggelig time vi er der hver lørdag fra kl. 09.00 – 10.00 i det bedste selskab. Kom og vær med!

Vi lover, at du og dit barn vil elske det

I skal blot møde op i Flexhallen, Mønshallerne, Platanvej 40, Stege. Intet særligt tøj eller sko er påkrævet, men husk en vandflaske, da I kan blive tørstige af al den leg og aktivitet, vi skal lave.
Vi glæder os helt vildt til at spille, hygge, lege og grine sammen med jer!

Kontakt Bitten 41621378 Møns Fodboldklub 😊 tilmelding via Møns fodboldklubs hjemmeside prise for sæsonen frem til april 2022 er kun 125,- kr. Tilmelding klik her

PSST: Spred endelig nyheden til venner og bekendte, så vi kan få endnu flere glade børn og forældre med i fællesskabet.